‘Popun kralı’ unvanlı şarkıcı Michael Jackson’un hayatı film oluyor

‘Billie Jean’, ‘Beat It’, ‘Thriller’, ‘Black or White’ gibi sayısız şarkıya imza atan ‘Popun kralı’ unvanlı şarkıcı Michael Jackson’un hayatı film oluyor. “Michael”ın çekimleri bu yıl başlayacak.

ABD’li pop ikonu Michael Jackson’ın biyografi filmi “Michael”ın çekimleri bu yıl başlayacak. Filmin yönetmenliğini ise “Training Day”, “The Equalizer”, “Emancipation” ve “King Arthur” gibi filmlerin yönetmeni Antoine Fuqua üstlenecek.

blank
Michael Jackson

Senaryosunu, “Gladiator” ve “Skyfall”ın senaryolarını yazan ve üç kez Oscar’a aday gösterilen John Logan’ın yazdığı filmde, Grammy ödüllü şarkıcının daha önce hiç anlatılmamış hikâyelerine ve ikonik sahne performanslarına yer verilecek.

Filmin yapımcılığını Oscar ödüllü “The Departed” (2006), “The Aviator” (2004), “Hugo” (2011) ve “Bohemian Rhapsody” (2018) filmlerinin de yapımcısı olan Graham King üstleniyor. Yardımcı yapımcılar ise John Branca ve John McClain olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.