Plaj tarzınıza eşsiz bir görünüm ve seçkinlik katabilirsiniz

2019 plaj modası için parlak görünümlü bikini veya mayoları tercih etmenizin yanı sıra tamamlayıcı ve kurtarıcı olarak parlak bir cilt, bakımlı tırnaklar ve kalıcı makyajla plaj tarzınıza eşsiz bir görünüm ve seçkinlik katabilirsiniz.

Güzellik Uzmanı Nurşah Tokgöz, hayat kurtaracak tavsiyelerde bulundu. Tokgöz, “Biz kadınların en büyük ideali kusursuz güzel olmak. Çoğumuz hazırlanırken geçen zamandan şikâyetçiyizdir. Artık saatlerce hazırlanmaya ve gereksiz stresi geride bırakıyoruz. 2019 yılı trend uygulaması olan protez tırnak, ipek kirpik, kalıcı makyaj uygulamasıyla zamana meydan okuyoruz” dedi.

1-2 SAATTE AKMAYAN MAKYAJ

“Yaz gecelerinde her an her dakika hazır olmaya var mısınız?” Diyen Nurşah Tokgöz, tavsiyelerine şöyle devam etti: “ Öyleyse sizler için mükemmel bir önerimiz var! Havuzdan çıkar çıkmaz makyajınızın akmadığını düşünün. Kalıcı makyaj dediğimiz dudak renklendirme, kaş kontürü ve kalıcı eyeliner yaza damgasını vuracak. Yaptığımız işlemler 3-5 yıl arasında ilk gün olduğu gibi renk değiştirmeden kalıcılığa sahiptir. Her kadın istediği renk dudak pigmentini seçerek işlemini yaptırabilir. Bu işlemlere ortalama olarak 1-2 saat arasında zaman ayırmanız yeterli olacaktır.”

İŞİ EHLİNE BIRAKIN!

Bu tür işlemleri yaptırdığınız kişilerin uzmanlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Nurşah Tokgöz, “Çekici ve bakışlara anlam katan gözlerimizin kaynağı tabi ki kirpiklerimizdir. Havuzda akan rimeller, bozulan göz makyajını unutun!

Kendi kirpiğinizin inceliğinde, hatta daha da ince olan bu kirpikler volume bağlı bir şekilde uygulama yapılırken birleştirilip, kendi kirpiğinize tek tek güzelce yapıştırılıyor. Neredeyse her bir kirpiğinize bu işlem yapılıyor, sabır ve emek isteyen, ciddi profesyonellik isteyen bir iş. Uygulama ne kadar sağlıklı yapılırsa, çıkan sonuç o kadar başarılı. Yani işinin ehli kişilerde yaptırılması şiddetle tavsiye edilir” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.