Pink Floyd’dan tartışılan ‘Rusya’ kararı

Efsanevi rock grubu Pink Floyd, Ukrayna işgalini gerekçe göstererek Rusya ve Belarus’taki müzik servislerinden, 1987’den beri olan tüm kayıtlarını kaldıracaklarını açıkladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları karara tepki göstererek halkların bu konuda masum olduğunu savundu.

Rusya’ya yönelik yaptırım kararlarına bir yenisi daha eklendi. Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Pink Floyd, Rusya ve Belarus’taki müzik servislerinden, 1987’den beri olan kayıtlarını kaldıracaklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada, grubun üyelerinden David Gilmour’un tüm solo çalışmalarının iki ülkede platformlardan kaldırılacağı, bu kararı ise Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesini kınamak için aldıkları belirtildi.

KARARA TEPKİ

Sosyal medyada bazı kullanıcılar karara tepki göstererek Rusya ve Belarus halklarının işgalde bir payı olmadığını, bu nedenle onlara yaptırım uygulanmasının yanlış olduğunu savundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.