Pink Floyd İstanbul konseri için bir araya geliyor

6 Haziran 2022’de BKM ve Pozitif organizasyonu ile Istanbul Volkswagen Arena’da dinleme ve izleme fırsatı bulacağımız Nick Mason’ın da yer aldığı, Pink Floyd, Ukrayna’daki savaştan etkilenenlere yardım etmek için 17 Haziran’da konserde bir araya gelecek.

YouTube video

28 yıl sonra ilk kez stüdyoya girerek Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini konu alan “Hey Hey Rise Up” adlı yeni bir şarkı yayınlayana Ingiliz rock grubu Pink Floyd’dan yeni bir hamle geldi. Dünyaca ünlü grup, Ukrayna’daki savaştan etkilenenlere yardım etmek üzere bir online konser verecek.

Pink Floyd’un yanı sıra; Crash Test Dummies, AJR, Ruslana, Jamala gibi çok sayıda ünlü isim, Ukrayna’da yaşanan savaşa dikkat çekmek ve mağdurlara yardım eli uzatmak için 17 Haziran’da konser verecek. Savaştan etkilenenler için bilet ve bağışlarla 10 milyon dolar toplanmasının hedeflendiği etkinlik, gece 03.00’ten itibaren canlı yayımlanacak. Biletleri www.worlduniteforukraine.comadresinden satışa sunulan etkinlikten elde edilecek gelirin, savaş mağdurlarının yemek ve barınma, tıbbi malzeme, kıyafet ve insan ticaretiyle mücadele için harcanması amaçlanıyor. Konser, 24 saat boyunca tekrar izlenebilecek.

blank

Istanbul’da Pink Floyd Rüzgarı

Pink Floyd grubunun efsanevi davulcusu Nick Mason, Nick Mason’s Saucerful Of Secrets grubuyla 6 Haziran 2022’de Volkwagen Arena’da.

Pink Floyd’un davullarına büyüsünü katan efsanevi bateristi Nick Mason’ın grubu Nick Mason’s Saucerful of Secrets’tan hayranlarının uzun süredir beklediği haber sonunda geldi! Grup, 6 Haziran’da 2022’de BKM ve Pozitif organizasyonu ile Türkiye’ye geliyor.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets grup üyeleri, Nick Mason, Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris ve Dom Beken, Pink Floyd’un ilk albümünden, 1972 tarihli Obscured by Clouds albümüne kadar şarkılarla birlikte ilk kez ‘’Echoes’’ parçasını da bu konserde çalacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle geçen yıl ertelenen turnenin Avrupa ayağına Türkiye’yi de katan grup, 6 Haziran 2022’de Volkswagen Arena’da dinleyicileriyle buluşacak. Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Fransa, Lüksemburg, Belçika, Hollanda, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Hırvatistan, Avusturya, İtalya ve Türkiye’de konser verecek olan Nick Mason’ın bu turnesi, bugüne kadarki en büyük Avrupa turnesi olacak.

İstanbul’da yeniden esecek Pink Floyd rüzgarı ve rock efsanelerinin muhteşem performansını kaçırmamak için İş Bankası kartlarına %10, Privia Black ve Maximiles Black’e %20 indirim uygulanacak konserin biletleri Biletix’te!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.