Pınar Süt’ten Anneler Günü’ne Özel AÇEV’e Destek

Pınar Süt, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle yeni bir proje hayata geçiriyor.

Pınar Süt, Anneler Günü’ne özel olarak Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile anlamlı bir bağış kampanyasına imza atıyor. Hayatın her alanında sürekli gelişime ve eğitimin önemine inanan Pınar Süt, sosyal medya hesaplarından başlattığı kampanyayla anne – çocuk eğitimine destek sağlamayı amaçlıyor.

Sağlıklı ve mutlu nesiller için Türkiye’yi 49 yıldır yenilikçi, kaliteli, lezzetli ve besleyici ürünlerle buluşturan Pınar Süt, Anneler Günü’ne özel anlamlı bir bağış kampanyasına imza atıyor. Pınar Süt, 1 – 8 Mayıs tarihleri arasında Pınar Hep Yanımda Instagram ve YouTube hesapları üzerinden Anneler Günü içeriğine yazılacak her bir yorum ve pinarhepyanimda etiketlenerek Anneler Günü temasıyla paylaşılacak her bir post için Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) Anne Destek Programı’na bağışta bulunacak.

Kampanya boyunca pinarhepyanimda hesabı üzerinden annesiyle veya çocuğuyla paylaşım yapan Instagram kullanıcılarının fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında hikâye bölümünde de paylaşarak mutlu anları çoğaltmayı amaçlıyor.

Zihinsel, sosyal ve kültürel gelişimlerini tamamlayan mutlu nesiller

Kültür, sanat, spor, eğitim alanlarında gerçekleştirdiği uzun soluklu, sürdürülebilir projeleri ile Pınar, toplumsal değer yaratmaya devam ediyor. 41 yıldır aralıksız düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması ile çocukların hayallerindeki dünyayı resmetmelerine olanak tanıyan ve Pınar Çocuk Tiyatrosu ile 1987 yılından bu yana 3 milyondan fazla çocuğu tiyatro ile buluşturan Pınar, 1998 yılından bu yana da ana destekleyici olarak Karşıyaka Basketbol Takımı’na ve altyapıda spor yapan binlerce minik sporcuya destek sunarak 25 binden fazla çocuğun spor yapmasına katkı sağlıyor.

Uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinin yanında, özel günlerde yaptığı projeler ile de dikkat çeken Pınar, Anneler Günü’ne özel başlattığı bağış kampanyasıyla da farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bu Anneler Günü’nde tüketicilerini bir yorum ya da fotoğrafla sosyal medya hesaplarına davet ederek kullanıcıları anne – çocuk eğitimine destek olmaya çağırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.