Pınar Soykan, sokak hayvanları için harekete geçti

Şarkıcı Pınar Soykan, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen moda haftası etkinliğine katılan güzel şarkıcı, bu etkinlik öncesinde kısa bir alışveriş turu yapmayı da ihmal etmedi. Yeni şarkısı ‘Yıkılmam’ ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Soykan, aldığı tepkilerden ve geri dönüşlerden son derece memnun olduğunu söyledi. Önümüzde ki günlerde sürpriz bir proje ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan güzel şarkıcı, bu özel proje hakkında da açıklamalarda bulundu. Pınar Soykan “Yaz aylarını geride bıraktık. Soğuk bir kış ayı bizleri bekliyor. Hepimizin sokağında, mahallesinde, mutlaka hayvanlar vardır. Bu hayvanların gördüğü şiddet son günlerde artık o kadar can acıtıcı boyutlara geldi ki, bizde buna dikkat çekelim sessiz hayvanlarımızın sesi olalım istedik. Görüştüğümüz bir kaç belediye ve sivil toplum kuruluşları var. Bu iki kurumla ortak sesimizi duyurmak ve artık sokak hayvanlarının gerçekten korunmasını istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

blank
Pınar Soykan

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.