Pınar Soykan “Mış Gibi”

Pop müziğin sevilen kadın vokallerinden Pınar Soykan, 9 Eylül Cuma günü sevenlerinin karşısına yepyeni cover çalışması “Mış Gibi” ile çıkıyor.

Sözü ve müziği Sezen Aksu, düzenlemesi ise Alper Atakan imzası taşıyan şarkının mix & mastering’ini Utku Ünsal üstlendi. Parçanın yaylı enstrümanlarında İstanbul Strings yer aldı.

Yayınlayacağı projeleri için aylardır hummalı çalışan Soykan, kapak ve klip çekimleri için de kendi alanlarında markalaşmış isimlerle bir araya geldi. Onur Sarsıcı yönetmenliğinde Kilyos’ta çekilen video klip’te sanatçının yenilenen ve dönem modasını yansıtan imajı da dikkat çekiyor. İddialı cover’ın kapağı ise Safa Gülsoy objektifine ait.

2011 yılında yayınladığı 4 şarkılık “Kına” adlı single albümüyle profesyonel mecralarda boy gösteren ve şimdiye dek 1 albüm, 13 single yayınlayan Pınar Soykan, son şarkısı “Bilemedim” ile büyük başarı yakalamış tüm ulusal radyo ve televizyonlarda yaz boyunca yer almıştı.

Pınar Soykan’ın yeni single’ı Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı. Video klibi MuzikPlay kanalında izleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.