Pınar Sabancı, Lancôme için doğal güzellik sırlarını paylaştı

Sağlıklı ve doğal beslenme öncüsü, Misa Mutfak’ın kurucusu Pınar Sabancı, yenilenen Douglas Kanyon Mağazası’nda Lancôme’un yeni serisi Énergie De Vie için doğal güzellik sırlarını paylaştığı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Avrupa’nın lider seçkin kozmetik mağaza zinciri Douglas, yenilenen Kanyon mağazası’nda renkli etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Sağlıklı ve doğal beslenme öncüsü, Misa Mutfak’ın kurucusu Pınar Sabancı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Douglas BeauTea Timeetkinliğinde Lancôme’un yeni serisi Énergie De Vie ürünlerinden yola çıkılarak cilt bakımında doğallığın ve sağlıklı beslenmenin önemi vurgulandı.

Yasemin Özilhan, Etel Baler, Elif Gönlüm, Neslihan Sabancı, Yasemin Taciroğlu, Elif Mısırlı, Ceylan Çapa, Ayşegül Uluç, Derya Açıkgöz, Douglas Türkiye Genel Müdürü Aslı Ogay, L’oreal Luxe Genel Müdürü Elif İkiz gibi cemiyet ve iş hayatının ünlü isimlerin katıldığı etkinlikte davetliler; hem Pınar Sabancı’dan doğal güzellik ve beslenme tüyolarını dinlediler hem de Lancôme Énergie De Vie ürünlerini deneme fırsatı buldular. Organizasyonda ikram edilen, Misa Mutfak imzası taşıyan doğal ve sağlıklı menü misafirler tarafından oldukça beğenildi.

“Yorgun Görünmek İçin Çok Gençsin” mottosu ile yola çıkan; gojiberi & Fransız melisası olmak üzere iki bitki özü içeren Énergie De Vie ürünleri; likit bakım ile cildin daha enerjik hissetmeni sağlıyor. Düzenli kullanımda arınmış cilt dokusu, daha pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt sunan Énergie De Vie likit bakım; cilde enerji veren bir tazelik kazandırıyor.

Likit Bakım, Gece Maskesi ve Güzellik Losyonu olmak üzere 3 farklı ürün sunan Énergie De Vie serisi uykusuzluk, yoğun stres, hava kirliliği, günlük hayat yorgunluğu gibi cildin görünümünü etkileyen dış etkenlerle savaşarak aydınlık bir güzelliğin kapılarını açıyor. Bu yenilikçi rutin aracılığıyla, kadınlara benzeri görülmemiş duyusal bir deneyim yaşatmaya hazırlanırken, etkili cilt bakımının altını tam anlamıyla dolduruyor.

pinar sabanci

MİSA Hakkında:

MİSA’nın kurucusu Pınar Sabancı, liseyi Robert Kolej’de okuduktan sonra, Amerika’da Babson College’da girişimcilik bölümünden mezun oldu. Beslenmeye olan ilgisi üniversite yıllarında başladı. Mezuniyet sonrası New York’ta yaşadığı dönemde de çeşitli sağlıklı beslenme paketlerini deneyip, benimsedi. Sağlıklı beslenme üzerine dersler alarak başarıyla tamamlayan, katıldığı çeşitli programlar sonrası American Association of Nutritional Consultants’ın üyesi olan Pınar Sabancı’nın aklında her daim sağlıklı beslenmeye dair bir iş kurmak vardı. Türkiye’ye döndükten sonra MİSA’yı hayata geçirerek bu hayalini gerçekleştiren, aynı zamanda kendi blog unda sağlıklı yemek reçeteleri ve keşifler sunan Pınar Sabancı, MİSA bünyesinde barındırdığı genel müdür, müşteri temsilcileri, gıda mühendisi, ve gurme aşçılardan oluşan güçlü ekibiyle en son teknolojilerle donatılmış mutfağından çıkan paketlerle doğru beslenmenin sırrını paylaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.