Pınar Eliçe’den anlamlı plaket

Rusya Fedarasyonuna bağlı Başkurdistan Türk Cumhuriyeti Dış Ekonomik İlişkiler Devlet Komitesi’nce Ankara’da temsilcilik açıldı.

Rusya Federasyonu Sakha Cumhuriyeti İş adamları Dernegi Sanat’tan sorumlu başkan olarak açılışa katılan Pınar Eliçe Başkurdistan Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı İlşat Tajitdinov’a plaket takdim etti.

blank

Gönüllülük esasıyla çalışacak ‘Başkurdistan Türk Cumhuriyeti Dış Ekonomik İlişkiler Devlet Komitesi Türkiye Temsilciliği’nin açılışına, Başkurdistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı İlşat Tajitdinov, Dış Ekonomik İlişkiler Devlet Komitesi Başkan Yardımcısı Aynur Samanov, Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Temsilcisi Aynur Gaşigullin, Başkurdistan Cumhuriyeti Dış İlişkiler Devlet Komitesi Türkiye temsilcisi Gencehan Tunay, ülke temsilcileri ve davetliler katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.