Pınar Eliçe, kürk kullanımını protesto etmek için Ömür Gedik ile bir araya geldi

Ünlü şarkıcı Pınar Eliçe hayvan kürkü kullanımını protesto etmek için HAÇİKO’nun (Sokak Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği) kurucusu ve başkanı Ömür Gedik ile bir araya geldi.

Daha önce bir kürkünü yakan Eliçe, iki kürkünü de HAÇİKO’ya bağışladı. Ömür Gedik ile birlikte kürkleri boyayan Eliçe, hayvanseverleri ağır şekilde eleştiren Bülent Ersoy’la ilgili sorulara; ‘Bunları alıp kullandığım için çok üzgünüm, Bülent Ersoy’un da kürk kullanmayı teşvik etmekten uzak durmasını istiyorum’ dedi. Kürklerini Ömür Gedik ile kesen Pınar Eliçe, elindeki makas ile kesip boya ile boyadığı kürklerle poz verdi.

blank

Bülent Ersoy’u sanatçı kişiliği yönünden çok sevdiğini fakat kürk kullandığı için eleştirdiğini söyleyen Ömür Gedik ise şu açıklamayı yaptı. ‘Bülent Ersoy nerede üşüyor anlamıyorum, üşüyorum giyiyorum demiş, oysaki arabadan eve, evden arabaya ya da mağazaya girip çıkan birisi, yürürken hiç görmedim onu’ dedi.

Kürkünü çıkar, vicdanını git diyen ikili, kürkü olan herkesi kürklerini bağışlamaya davet etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.