Pınar Dikmen ve Oytun Karanacak’tan “Yara Bandı”

Geçtiğimiz ay yayımladıkları “Yandım Ay Aman” şarkısı ile müzikseverlerin karşına çıkan Pınar Dikmen ve Oytun Karanacak, bu kez daha Sözü ve bestesi Oytun Karanacak, aranjesi Ara Akan imzalı “Yara Bandı” ile huzurlarınızda.

Daha önce Bengü, Murat Dalkılıç, Özgün gibi sanatçılara verdiği şarkılarla adını sıkça duyduğumuz ama ilk defa kendi şarkısını seslendiren Oytun Karanacak, şarkılarımı başkalarının sesinden insanlara ulaştırıp, duygularına ortak oluyordum ama kendi sesimden söylemenin heyecanı bambaşka “dedi.

Wovie etiketiyle yayımlanan sancılı bir ayrılık hikâyesinin anlatıldığı “YARA BANDI”nın video klibi Emrah Bilge Boz tarafından çekildi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.