Pınar Deniz’den Kaan Urgancıoğlu açıklaması: İnsanların bizi yakıştırması hoşumuza gidiyor

Kanal D’de ekrana getirilen Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılması ile ilgili ilk kez konuştu. Pınar Deniz, “Kaan’la güzel bir enerjimiz var, birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz. İnsanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor” dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Pınar Deniz, Dolapdere Pilevneli Galeri’deki bir sergide görüntülendi.

Gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Pınar Deniz, “Arkadaşım Esra’ya destek olmak için geldim. Çok yoğun çalışıyorum buraya koşturarak geldim. Üniversite hayatım sergiye ve müzelere gitmekle geçti. Hayatta yaratılan iyi bir eseri görmek beni çok mutlu ediyor ve kendi özümü hatırlatıyor.” dedi.

Yeni projeleri de değerlendiren güzel oyuncu, “Dizi devam ediyor. Onun dışında anlaştığımız bazı projeler var. Bir çok teklif alıyorum sağ olsunlar biz de değerlendirme aşamasındayız. Biraz fazla seçici bir insanım, her şey yoğun ama güzel gidiyor.” şeklinde konuştu.

blank

Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılması hakkında da konuşan Deniz, “Bizim Kaan’la güzel bir enerjimiz var. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz. Artık insanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.