Pınar Deniz yeni bir diziyle ekrana geliyor

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı “Star” dizisinde gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin’i canlandıracak. Disney Plus’ta yayınlanacak dizinin diğer başrolü için ise Uraz Kaygılaroğlu’yla görüşülüyor.

YouTube video

BKM’nin geçen yıl Exxen için çekmeyi planladığı ve Melisa Şenolsun’un başrol oynayacağı Star dizisi daha sonra istenen cast kurulamayınca rafa kaldırılmıştı. Şimdi ise proje Disney Plus’a satılıp tekrar çalışmalara başlandı ve başrol için Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz ile anlaşıldı. Star’ın çekimleri Yargı’nın takvimine göre belirlenecek. Dizinin yönetmeni için de Soner Caner’in adı geçiyor.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre; dizinin diğer başrolü için Üç Kuruş’un Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu’yla görüşülüyor. Üç Kuruş dizisinin (yeni bir erken final kararı alınamazsa) 28. bölümde final yapacağı konuşulurken Kaygılaroğlu’nun projeye sıcak baktığı öğrenildi.

DİZİNİN KONUSU

Başarılı kalem Hakan Bonomo’nun yazdığı ve sloganı “Bütün ışıklar üzerindeyken kimse seni göremez” olan dizide gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin’in hikâyesi anlatılacak. Yasemin’in kurbanlarını özellikle kadına ve çocuğa şiddet uygulayan, topluma zarar veren kişilerden seçmesi ise dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.