Pınar Deniz, sevenlerine yardım çağrısında bulundu

İçinde bulunduğu başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren sevilen oyuncu Pınar Deniz, 4 Kasım’da doğum gününü kutluyor. Doğum gününde ‘Kansersiz Yaşam Derneği’ ile değerli bir projede bir araya gelen Deniz, örnek bir davranış göstererek başta İzmir’de depremden etkilenen kanser hastaları olmak üzere bütün kanser hastalarına umut olabilmek adına sevenlerine yardım çağrısında bulundu.

Son yıllarda ilgiyle takip edilen oyuncu Pınar Deniz, yeni yaşında anlamlı bir projeyle kanser hastalarına destek olmak için harekete geçti. 4 Kasım’daki doğum gününde ona hediye göndermek isteyenleri ‘Kansersiz Yaşam Derneği’yle yürüttüğü projeye yönlendirerek, sevenlerini öncelikli olarak İzmir’deki depremzedeler arasından bu hastalıkla mücadele edenlere ve daha sonra tüm kanser hastalarına bağışta bulunmak konusunda teşvik etti. Pınar Deniz’in bu örnek davranışı yıllar boyu bu amansız hastalıkla savaşan birçok güzel kalbe umut olurken ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte birlik ve beraberliğin önemini tekrar hatırlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.