Pınar Deniz “Aşk 101″in setinden çıkarken görüntülendi!

Uzun bir aradan sonra Aşk 101 adlı dizi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu Pınar Deniz, önceki gün set çıkışı Snob Magazin objektiflerine takıldı.

Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi Aşk 101’de Burcu Öğretmen karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu Pınar Deniz, Nişantaşı’nda gerçekleşen set çıkışı görüntülendi.

Alina Boz , Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Bade İşçil gibi oyuncularla birlikte rol alan Deniz, “Çekimler çok güzel gidiyor. İyi bir ekibimiz var. Nişantaşı’nda küçük bir işim var o yüzden erken çıktım setten dedi.

blank

Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Berk Cankat ile beraberliği devam eden güzel oyuncu Pınar Deniz, ‘Önümüzdeki sezon Berk bey’in kesinleşmiş projesi var mı?” sorusuna “Berk bey’in kesinleşmiş bir projesi yok, okumaları devam ediyor, net bir durum yok şuanda” diye cevap verdi.

Netflix, üçüncü Türk dizisi olacak olan Aşk 101 için yeni bir tanıtım videosu yayınladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.