Phillip Cocu: Berbat bir durumdayız, kötü bir durumdayız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası değerlendirmelerde bulundu
Cocu maç sonunda şu ifadeleri kullandı:

İlk yarı gösterdiğimiz görüntü utanç vericiydi. Kendimizi sahaya- yansıttığımız bizim için utanılacak bir durum… Rize’deki ikili mücadeledeki tutkusunu kararlılığını görüyorum ve … İlk yarı üç gol yemek inanılmaz bir şey. Çok kötü bir durumdayız şu an. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp için çok kötü bir durum bu. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bizi desteklediler ve biz onlar için bir şey veremedik yine. Şu anda kesinlikle böyle oynama lüksümüz yok.

Futbolun şöyle bir tarafı vardır. Sadece büyük takımlarla oynadığınız maçlarda değil her maç bunu göstermeniz gerek. İyi oynarsınız kötü oynarsınız bu işin başka bir tarafı. Berbat bir durumdayız, kötü bir durumdayız. Yarın kafamızı toplayıp bir araya geleceğiz ve yolumuza öyle devam edeceğiz.

SORU ALMADI

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cocu, “Beklediğim gelişimi sahaya yansıtamadığımızı gördük. Daha iyi oyun ortaya koymalıydık. İyi futbol oynayabilirsiniz, kötü oynayabilirsiniz. İlk yarıda rakibimiz kazanmak için daha arzuluydu. 12 dakikalık süreçte maçı kaybettik. 3 golü peş peşe gördük. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Böyle olmamalıydı. Oynamamız gereken futbol bu değil’’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.