Philips Avent, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda Ebeveynlerle Buluştu

Ebeveynler ve bebekleri için ürün ve çözümler sunan Philips Avent, İBS Yılın En Trend Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda tüketicilerle buluştu. 38 yıllık tecrübesi ile anne ve babaları ebeveynlik yolculuklarının her adımında destekleyen Philips Avent, sağlıklı nesiller için geliştirdiği ürünlerini fuarda tanıttı.

10-12 Haziran tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda Philips Avent, 38 yıllık tecrübesini anne ve babalarla paylaştı. Philips Avent standında; anne ve babaların yaşamlarını kolaylaştıran ve bebeklerin rahat bir gelişim süreci geçirmesini sağlayan ürünler sergilendi, ‘İnci Candemir ile Prematüre Bebek Bakımı İpuçları’ konulu panelin yanı sıra emzirme ve bebek beslenme çözümleri ile ilgili çeşitli workshop ve aktiviteler de düzenlendi.

Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü Sibel Yıldız, “Philips olarak, 90 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz ve tam 38 yıldır Philips Avent markamız ile ebeveynlerin ve bebeklerinin, doğumdan itibaren, tüm deneyimlerinde yanlarındayız. Philips Avent ürünlerimiz arasında yer alan; göğüs pompası, buharlı pişirici, blender, sterilizatör, bebek telsizi, biberon ısıtıcı, biberon, emzik çeşitleri ve emzirme destek ürünleri ile anne ve babalarımızın hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyoruz. Hamilelik+ ve Bebek+ uygulamalarımız ile hamilelik sürecinde ve sonrasında da ebeveynlerin yanındayız. Kendini sürekli tüketicilerinin ihtiyaçlarına göre yenileyen bir marka olarak ebeveynleri dinlemek, onlara çözümlerimizi anlatmak bizim için çok önemli” dedi.

Ek gıdaya geçişte annelerin hayatını kolaylaştıran; 2’si 1 Arada Buharlı Pişirici ve Blender

Ek gıdaya geçiş döneminde ailelerin en büyük yardımcılarından biri olan 2’si 1 Arada Philips Avent Buharlı Pişirici ve Blender ile ebeveynler hem zamandan tasarruf ediyor hem de hazırladıkları mamalar ile içleri rahat bir şekilde bebeklerini besleyebiliyorlar. Bebek beslenmesinde en sağlıklı yöntemlerden biri olan buharda pişirme teknolojisine sahip 2’si 1 arada Philips Avent Buharlı Pişirici ve Blender, yiyecekleri kaynatmaya gerek olmadan eşit derecede pişirebiliyor. Böylelikle, besinlerin tüm vitamin ve mineralleri korunuyor ve bebekler için daha besleyici ve sağlıklı mama hazırlanabiliyor.

Annelerin en büyük yardımcısı; Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası

Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası, annelere süt sağma esnasında büyük konfor sağlıyor. Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası; süt akışını optimum seviyede tutarak ve göğüs ucuna hassas biçimde uyum sağlayarak, süt sağma sürecini kolaylaştırıyor. Bünyesindeki göğüs stimüle başlığı sayesinde, sütü bir bebeğin çekmesi gibi taklit ederek, kısa sürede daha fazla sütün sağılmasına yardımcı oluyor. Philips Avent Elektrikli Göğüs Pompası, ince tasarımı ve sessiz motor özelliği sayesinde annelere hem zaman hem de konfor sunuyor.

Anne göğsü hissi yaratan Philips Avent Natural Biberon Serisi

Philips Avent Natural Biberon Serisi’nde yer alan biberon emzikleri, ebeveynlerin bebeklerini konforlu bir şekilde beslemelerine olanak sağlıyor. Anne göğsü hissini taklit etmek için tasarlanmış ultra yumuşak dokusu, esnek spiral tasarımı ve eşsiz konfor sağlayan yaprakçıklarla Philips Avent Natural Biberon Serisi, esnek yapısıyla emziğin içeriye doğru çökmesini engelleyerek beslenmeyi daha doğal hale getiriyor. Bünyesindeki antikolik valf özelliği ile bebeğin midesine hava gitmesini önleyerek koliği ve koliğin sebep olacağı rahatsızlıkları da en aza indirgemek için tasarlanan Philips Avent Natural Biberon Serisi, BPA içermeyen* malzemeden (polipropilen) üretildi.

Bebeğinizin için en iyisi; Ultra Air Emzikleri

Philips Avent Ultra Air Emzikleri, hassas ciltleri yumuşak ve kuru tutmak için ekstra büyük hava deliklerine sahip şekilde tasarlandı. Bünyesindeki ekstra hava delikleri, bebeklerin hassas cildinin nefes almasına imkân sağlarken bir yandan da cildin tahriş olmasını önlüyor. Philips Avent Ultra Air Emzikler damağın, dişlerin ve diş etlerinin doğal şekline uyum sağlayan simetrik yapısıyla da bebeklerin ağız gelişimine destek oluyor.

Philips Avent’in ebeveynler ve çalışan anneler adına hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü Sibel Yıldız, “Sosyal sorumluluk projelerimizde de ebeveyn – bebek odaklı çalışmalara yer veriyoruz. 2015 yılında başlattığımız “Süt Saatim Projesi” ile kadınların annelik sonrası işe dönüşlerini kolaylaştırıyor, çalışırken de bebeklerini emzirmeye devam edebilmeleri için ihtiyaçları olan desteği sağlıyoruz. 7. yılını geride bıraktığımız projemizde, 240’ın üzerinde şirkete süt odası kurarak, 30 binin üzerinde anneye ulaştık. Öte yandan her yıl doğumların 10’u prematüre olarak gerçekleşiyor. Prematüre bebeklerin sağlıklı bir hayata ve geleceğe sahip olması için ‘Prematüre Bebek Destek’ projesiyle ebeveyn ve bebeklerimizin yanındayız. Philips Avent markamızla ebeveynlerin hayatlarını iyileştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.