Petek Dinçöz’den İbrahim Erkal’a büyük vefasızlık

Yoğun bakımda olan ünlü sanatçı İbrahim Erkal için sanatçı dostları seferber olurken, gençlik dönemlerinde Erkal’la adını duyuran Petek Dinçöz’ün vefasızlığı pes dedirtti.

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Sanatçı dostları hastaneye akın ederken, gençlik dönemlerinde birçok klipte ve dizide rol aldığı Petek Dinçöz, İbrahim Erkal’la ilgili tek kelime açıklama yapmadı.

KİMSE BİR ANLAM VEREMEDİ

Yıldızı parlamadan önce İbrahim Erkal’ın klip ve dizilerinde oynatarak adını duyulmasına vesile olduğu Petek Dinçöz’ün, ünlü sanatçının ölümle pençeleştiği şu günlerde bu kadar duyarsız olmasına kimse bir anlam veremedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.