Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pes dedirtti! Mehmet Akif Alakurt: 10 yaşından beri kızların üstündeyim…

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türk kadınlarına hakaret eden ve

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türk kadınlarına hakaret eden ve büyük tepki çeken oyuncu Mehmet Akif Alakurt, son yaptığı paylaşımla “10 yaşından beri kızların üstündeyim, ciğerlerini biliyorum” diyerek pes dedirtti.

Bir zamanların dizi oyuncusu Mehmet Akif Alakurt sosyal medya hesabından kadınları hedef alan paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.

Instagram hesabından açıklama yaparak Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt, “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep ‘Ben de öyle düşünüyorum’ diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin.” sözleriyle tüm tepkileri üzerine çekmişti.

“10 YAŞINDAN BERİ KIZLARIN ÜSTÜNDEYİM”

Alakurt, şimdi de kendisini haklı bulan bir takipçisinin kendisine attığı mesajı paylaşarak, “10 yaşından beri kızların üstündeyim arkadaşım ciğerlerini biliyorum” dedi.