Perşembe’nin galibi yine “Vatanım Sensin” oldu

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi önemli isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Vatanım Sensin” Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümü ile yine zirveye adını yazdırdı.

“Vatanım Sensin” in Perşembe akşamı ekrana gelen yeni bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 9.46 reyting ve 21.28 izlenme payı ile, ABC 1’ de ise 8.91 reyting,18.51 izlenme payı günün en çok izlenen programı oldu.

blank

Vatanım Sensin Sosyal Medyada da Yine Zirvede..

Sosyal Medya’da da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin” #VatanSağOlsun hashtag’i ile Türkiye listesinde TT oldu.
Saat 17.37’de TT’ye giren ve 1.sıraya yükselen dizi 49.759 adet tweet alarak , yaklaşık 11 saat zirvede kaldı.

#VatanSağOlsun hashtag’nin yanı sıra #HalideEdip, #Leon ve #VatanımSensin hashtag’leri ile de Türkiye ve Dünya listesinde TT olan dizi, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasındaki yerini aldı.

Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ekrana taşıyan “Vatanım Sensin” yeni bölüm ile 19 Ocak Perşembe günü Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.