Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız, ekrana gelen 58’inci bölümüyle Total kategoride 6,44 reyting, 15,71 izlenme payı, Ab kategorisinde 7,35 reyting ve 19,45 izlenme payı ve 20+ Abc1 kategorisinde 7,61 reyting ve 17,63 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 58’inci bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu. Dizi; her üç kategoride de perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

blank

Camdaki Kız’ın 24 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan 58’inci bölümünde; Nalan Sedat’la hesaplaşıp Koroğlu Konağı’nı terk etti. Nalan’ın boşanma işlemlerine derhal başlamak için avukat bulması Feride ve Sedat’ı panikletti ve her ikisi de Nalan’ı eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Geri dönmeye niyeti olmayan Nalan; Hayri’yle dışarı çıktı. Nalan’ın Billur’da olmadığını anlayan Feride evi bastı. Nalan ise o sırada Hayri’deydi.

Camdaki Kız her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.