Perihan Savaş’tan duygu dolu Levent Kırca açıklaması

Yeşilçam’ın usta sanatçılarından Perihan Savaş bugün yitirdiğimiz, aynı zamanda çok yakın arkadaşı olduğu Levent Kırca için üzüntülerini ifade etti. Savaş çocukluk arkadaşımın eşiydi ve çok özel günlerimiz geçti dediği Kırca için:” Levent Kırca, çok değerli bir oyuncu ve çok önemli bir komedi ustasıydı. Aynı zamanda dramı da çok iyi oynayan bir ustaydı. Türk Tiyatrosu için büyük bir kayıp. Çocukluk arkadaşımın eşiydi. Bizim özel, çok özel günlerimiz oldu. Acı tatlı günleri beraber paylaştık. Varlığı da yokluğu da paylaştık. Özel bir dostumu kaybettim. O herkesi güldürdü Allah da O’nu yattığı yerde güldürsün inşallah…” dedi.

Ülkemizde yaşanan terör olaylarına karşı da tepkisini dile getiren sanatçı Ankara’daki patlamayla ilgili de şunları söyledi:
”Biz tamamıyla, Türkiye olarak Ortadoğu’daki karmaşıklığın içine çekilmek istiyoruz . Fazla politika kokuyor bu terör. Şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ama buradaki zafiyeti de göz önünde bulundurmadan geçemeyeceğim. Bu da güvenlik zafiyeti. Benim bu konudaki görüşüm şudur: Adalet ve İç İşleri bakanları istifa etmelidir. Canlarımızı yitirdik… Birkaç tane can değil bayağı büyük canlar yitirdik. Daha fazlasına tahammülümüz kalmadı. Bunu bir anne, bir kadın ve bir insan olarak söylüyorum…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.