Perakende Günleri 2022 sektörün dijital dönüşümüne odaklanıyor

Soysal tarafından “Dijital Dönüşüm” ana temasıyla 1-2 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “Perakende Günleri” 21.yılında da perakende sektörünün geleceğine yön veren pek çok yerli ve yabancı konuşmacı ile 8.500’ün üzerinde katılımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor. Perakende Güneşi Ödülleri’nin de verileceği etkinliğin kapanışı ise bu yıl Ajda Pekkan konseri ile olacak.

Soysal tarafından bu yıl 21.si düzenlenecak olan “Perakende Günleri”, 1-2 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde perakende sektörünün geleceğine yön veren pek çok yerli ve yabancı konuşmacıyı ağırlayacak. INSPARK/Salesforce, Akinon ve Atış Yapı ana sponsorluğunda düzenlenen PG22, bu yıl sektörün dijital dönüşümüne odaklanırken, perakende markalarının ve iş ortaklarının örnek uygulamaları ile gelişim alanlarını masaya yatıracak.

1 Haziran Çarşamba günü dünyanın en büyük CRM firması Salesforce’un Dijital Pazarlama Başkanı Vala Afshar ile The Store WPP CEO’su David Roth’u ağırlayacak olan PG22 ana sahnesi hazır giyim sektörünün lider oyuncularından LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Suat Soysal’la birlikte gerçekleştireceği “Türkiye’den dünya markası çıkarmak kolay mı?” oturumuna ev sahipliği yapacak.

Mediamarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım’ın“Teknoloji Tamam Ya İnsan?”başlıklı konuşması ana sahnede yer alırken,Akinon CMO’su Serra Yılmaz da E-Ticaret Sahnesi’nde dijital ticaretin gündemini konuşmak üzere Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ı ağırlayacak. Sephora CEO’su Berrin Beksaç Özduman, YvesRocher CEO’su Elif Berker ve L’oreal Genel Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen ise kendi sektörlerindeki dijitalleşme ve yeni dönem uygulamalarını aktaracak.

2 Haziran Perşembe günü,dünyanın 1 numaralı Siber Güvenlik Uzmanı Mikko Hypponen’in yanı sıra, görsel mağazacılık alanında dünyanın önde gelen isimlerinden George Homer’in yeni dönemdeki mazağacılık konseptine bakışını ve Microsoft MEA Perakende, Seyahat ve Konuk Ağırlama Sektör Direktörü Ramy Fares’ten pandemi sonrası perakendenin geleceğini dinlemek mümkün. Huawei Mobil Servisleri Avrupa Başkan Yardımcısı Dr. Jaime Gonzalo ise “Tamamen Bağlantılı Akıllı Bir Dünya” başlıklı konuşmasında, katılımcılara Huawei’nin dijital gelecek vizyonu ile Türkiye’deki dijital endüstrilerin gelişmesini ve dijitalleşme yolundaki gücünü destekleyecek yatırımlarına dikkat çekecek.

Perakende sektörü dört ayrı “Uzmanlık Sahnesi”ndeki 29 oturumda masaya yatırılacak

Perakende Günleri boyunca sektörün dijital dönüşümüne odaklanan ana oturumların yanı sıra, perakende sektörüne yön veren 4 ayrı “Uzmanlık Sahnesi”ndeki 29 oturumda, sektörün çeşitli sorunları ve gelişim alanları masaya yatırılacak. Konuşmacılar arasında Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, Teknosa CEO’su Sitare Sezgin, CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, Prof.Dr.Emre Alkin ve Levent Erden gibi isimler yer alıyor.

Perakende Günleri Fuarı’nda ise katılımcılar, perakende ve teknoloji sektörlerinden önde gelen firmalarının ilham verici standlarını ziyaret etme fırsatı bulacak. Sektörün en prestijli ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri de Aqua Floarya sponsorluğunda sahiplerini bulacak.

Perakende Günleri’nin bu yılki kapanışı ise pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan’ın konseri ile yapılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.