Peppermint Park Stüdyosu’na Güneş Doğdu!

Güneş Ülkemizi Temsil Etmeye Devam Ediyor

Rap müziğin yükselen sanatçısı olarak ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden genç yetenek Güneş, Berlin’de yeni çalışmalara başladı. İlk durağı, Michael Jackson, Quincy Jones, Gloria Estefan, Backstreet Boys gibi büyük isimlerin şarkılarını remixlediği Peppermint Park Stüdyosu oldu. Genç sanatçı, “Atlantis” albümünün çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Güneş’ten dolu dolu Berlin Çıkarması!

Kısa süre içerisinde 100 milyon dinlenmeye ulaşmasıyla, her ay 2 milyon dinleyicinin şarkılarına kulak verdiği Güneş, yeni çalışmaları için Berlin’i ziyaret etti. Michael Jackson, Quincy Jones, Gloria Estefan, Backstreet Boys gibi usta sanatçıların çalışmalarını gerçekleştirdiği Peppermint Park Stüdyosu’nda kendi çalışmalarına devam etti. Ayrıca, Almanya’da birçok altın ve platin ödüllerin sahibi olan prodüktör Nicho Chiara’nın stüdyosun girerek yeni şarkının sinyali de verdi.

Hem İş Hem Gezi

Kısa sürede birçok başarıya imza atan Güneş, Berlin’ de şehir şehir dolaşarak tatilin tadını da çıkardı. Hem iş hem de gezi olarak planlanan Berlin turunda Metropol FM’den de davet alarak keyifli bir canlı yayın gerçekleştirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.