Pençe Kilit’ten acı haber: 3 şehit, 1 yaralımız var

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

ANKARA (İGFA) – Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 11 Haziran Cumartesi günü teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Fuat Özer şehit olurken, üç asker de yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Yaralılardan ağır olan İstihkam Uzman Çavuş Gökhan Demir ile Sivas Merkez Gaziköy nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım tedavi gördükleri hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Şehitlerden Fuat Özer’in cenazesinin Adıyaman Besni‘de, Gökhan Demir’in cenazesinin ise Hakkari’de düzenlenecek törenin ardından Ordu Ünye’deki törenle İnkur Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.