Pençe Kilit’te çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Teröristlere ait Doçka uçaksavar makineli tüfek de dahil olmak üzere çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan habere göre, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirdi.

Ele geçirilen silah ve mühimmatlar şöyle açıklandı.

– 5 adet Doçka uçaksavar makineli tüfek, – 500 adet Doçka uçaksavar makineli tüfek mühimmatı, – 1 adet Doçka uçaksavar makineli tüfek ray sistemi, – 1 adet AK-47 piyade tüfeği, – 5 adet AK-47 piyade tüfeği şarjörü, – 100 adet 7,62 mm mühimmatı, – 2 adet el bombası.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.