Pençe Kilit şehidi Bursa’da toprağa verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayıp, düşerek şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı (24), Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.

BURSA (İGFA) – Pençe Kilit Operasyon bölgesinde arazide kayarak düşme sonucu şehit olan Bursalı Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı için Mihraplı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti’li Bursa milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ile kent protokolü katıldı.

Şehit Serkan Taşcı’nın cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Hamitler Şehitliği’nde toprağa verildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da, şehit olan Piyade Uzman Çavuş Taşcı’nın ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.