Pelin Batu: Artık dayanamıyorum

Pelin Batu, aldığı tehditler üzerine artık dayanamadığını açıklayarak sosyal medyada olmayacağını duyurdu. Geçtiğimiz hafta ülkede yaşanan ‘darbe’ girişimi ardından, halk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıktı. Demokrasi nöbeti için birkaç gündür meydanlara çıkan halk, ‘birlik’ olma mesajı verirken, sosyal medyada durum tam tersi… Pelin Batu da sosyal medyadaki bu tepkilere isyan etti.

pelin

Darbe sonrası, meydanlarda birlik olan halk, sosyal medyada birbirine bir o kadar tahammülsüz. Ünlü isimler demokrasi hakkında paylaşım yapmadığı için okların hedefi oldu. Yorum yapanın ise yorumu başka yöne çekiliyor. Sosyal medyada tepki çekenlerden biri de Pelin Batu… Tehdit aldığını söyleyen Batu, Twitter’da kendisine yapılan saldırılara isyan etti. Bu kadar kötülüğe dayanamayacağını söyleyen ünlü oyuncu, Twitter’dan çıktığını duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.