Peker Müzik, bir yıldız kazandırdı

Peker Müzik bünyesinde bugüne kadar pek çok star ismi Türk müziğine kazandırdı. Yine Hakan Peker’in prodüktörlüğünü yaptığı yeni bir yıldız daha çıkartmaya hazırlanıyorlar.

“Meşgul” şarkısıyla listeleri zorlayacak olan Yusuf Gültekin,2007 yılından bu yana ünlü isimlere vokalistlik yapıyor. 2013 yılından beri Hakan Peker ile çalışan Yusuf Gültekin’in şarkılarının, söz ve bestesi kendisine ait. Aranjörlüğünü Hatem Tutkus’un yaptığı Yusuf Gültekin’in albümü haziran ayında müzikseverlere ulaşacak.

“Meşgul” parçasının klibi Kemal Başbuğ tarafından çekildi. Şarkıcı George Michael’a benzerliği ile görenleri şaşırtıyor. Şarkı tüm radyo ve müzik kanallarında müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Eski bir futbolcu olan Yusuf Gültekin ilerleyen zamanlarda yetenekleriyle takipçilerini şaşırtmayı hedefliyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.