Pazar gecesinin en çok izlenen dizisi Yargı’da işler karışıyor

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı yine pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Hikayesiyle seyirciyi her hafta ekrana kilitleyen dizide, olayların geldiği durum yeni bölüme dair heyecanı artırdı.

Yargı yayınlanan 44’üncü bölümüyle yine çok izlendi. Dizi, AB kategorisinde 8.21 reyting yüzde 21.02 izlenme payı ile 20+ABC1 kategorisinde 8.43 reyting yüzde 19.84 izlenme payı ile TOTAL kategoride ise 6.84 reyting yüzde 17.30 izlenme payı elde ederek günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi, #yargı etiketiyle gece boyu listelerin ilk sıralarında yer aldı.

Ilgaz, Pars ve Eren’in görevlerine geri dönmesi sebebiyle buluşulan aile yemeğinde gençlerin panik ve gergin hali dikkatlerden kaçmadı. Eren’e gelen cinayet ihbarı ile birlikte savcı Ilgaz da soluğu olay mahali olan şehir çöplüğünde aldı. Cesedin Serdar’a ait çıkması ikiliyi şaşırtırken Ceylin ve aileye haberi Ilgaz verdi. Bu haber karşısında Gül ağlamaya başlarken, Aylin, Parla, Tuğçe ve Merve yaşadıkları şok ve korkuyu gizleyemedi. Cinayeti kimin yaptığı araştırılırken Yekta, Serdar’ın annesinin avukatı oldu. Ilgaz ve Eren konuyla ilgili gençleri ifadeye çağırdı. Laçin ile buluşup ona Yekta ile ilgili sitem eden Ceylin, Laçin’den Yekta’nın Ömer isminde bir oğlu daha olduğunu öğrendi. Ceylin’i arayarak ondan yardım isteyen arkadaşının evine koşan Ceylin, evde gördükleri üzerine hemen emniyeti aradı. Başmüfettişin Rafet ile ilgili söyledikleri üzerine Pars, Rafet’i yanına çağırarak ona bir oyun oynadı. Rafet’ten emniyetin içindeki köstebeği bulmasını isterken Rafet’in köstebek olarak Umut’u söylemesi üzerine Pars, Rafet için soruşturma başlattı. Tüm bu olayların yanı sıra Aylin’in garip hallerinden şüphelenen Ceylin, onu takip etti. Takibin sonunda evdeki odada yaralı bir şekilde Osman’ın yattığını gören Ceylin soru işaretleriyle kaldı. Cinayete dair operasyon devam ederken adli tıptan gelen sonuçta Serdar’ın başına aldığı sert bir cisimle öldürüldüğü ortaya çıktı. Eren ve Ilgaz’ın operasyonda ifade veren kişinin yalancı şahit olduğunu anlamasıyla izleyicilerin kafasında ‘katil kim?’ sorusu oluştu. Soluksuz izlenen bölümün finalinde ise Serdar’ın başına sert bir cisimle vuran ismin Gül çıkması bundan sonra olacaklar konusunda merakı artırdı.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.