Paylaşımıyla kafa karıştırdı… Justin Bieber baba mı oluyor?

Yeni albüm bekleyen hayranlarına depresyonla başa çıkmak için mücadele ettiğini bu sayede daha iyi bir eş ve baba olabileceğini açıklayan Justin Bieber, dün eşi Hailey Baldwin’in doktor kontrolündeki fotoğraflarını ve bebeklerinin ultrason görüntüsünü paylaştı.

Geçen haftaki sözlerinden sonra böyle bir paylaşımda bulunan Kanadalı şarkıcı, bir süre sonra 1 Nisan şakası yaptığını itiraf etti.

Justin Bieber’ın geçen hafta depresyonla mücadelesini anlatırken “Böylece daha iyi bir eş ve baba olabilirim” sözlerini destekleyen bir paylaşımda bulundu.

Baba mı olacak? sorusu gündeme gelen 25 yaşındaki yıldız, dün müjdeli haberi ve eşi Hailey Baldwin’in fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

blank

Bieber, Instagram hesabından bebeğinin ultrason görüntüsünü paylaştı.

Ancak bütün bu Instagram paylaşımlarının ardından gelen fotoğraf Justin Bieber’ın 1 Nisan şakası yaptığını gösterdi.

Bieber geçen hafta yeni bir albüm projesi bekleyen hayranlarına ailesini müziğin önünde tuttuğunu söylemişti. “Şu sıralar bazı sorunların derinine inmekle meşgulüm” diyen şarkıcının “Böylelikle evliliğimi sürdürebilir, olmak istediğim gibi bir baba olabilirim” sözleri babalık iddialarını gündeme getirmişti. Bieber’ın 1 Nisan paylaşımları “Bebek ve hamilelik şaka yapılacak konular değildir” tepkilerine neden oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.