Payitaht Abdülhamid’e Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali İlhan katıldı

Payitaht Abdülhamid dizisine iki yeni transfer birden geldi. Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı ve genç kızların gönlünü çalan yakışıklı oyuncu yeni sezonda Payitaht Abdülhamid kadrosunda yer alacak.

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu gibi oyuncuların paylaştığı TRT’nin tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’e yeni sezonda sürpriz oyuncular katılacak.

Yeni sezon çekimleri başlayan diziye ünlü oyuncu Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali İlhan katıldı. Ceyhun Mengiroğlu ‘Mehmet’ karakterini, Gülsim Ali İlhan ise ‘Gülcemal’ karakterini canlandıracak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonunun Eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Ancak, Payitaht Abdülhamid’in 4. sezon tarihi henüz belli olmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.