‘Payitaht Abdülhamid’ dizi seti Arap Kanallarının TV programcı ve sunucularını ağırladı

‘Payitaht Abdülhamid’ dizi seti, geçtiğimiz gün Körfez ülkelerinden gelen takipçi sayıları milyonu aşan sosyal medya fenomenleri, ünlü Arap Kanallarının TV programcı ve sunucularını ağırladı…

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı ile İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) ortaklığıyla, Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen; aralarında Al Arabiya, MBC4, Star Media ve Rotana TV gibi ünlü Arap Kanallarından sunucu, TV programcısı ile Sosyal Medya direktörleri ve takipçi sayıları milyonu aşan Sosyal Medya fenomenlerinin bulunduğu özel bir grup, Payitaht Abdülhamid’in setindeydi. İzmit Sekapark’ta bulunan platoyu gezen ekip, hayranı oldukları ve merak ettikleri Payitaht Abdülhamid oyuncularıyla da bir araya geldiler.

Dizinin baş rollerinden Özlem Conker, Selen Öztürk, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi ve Eren Hacısalihoğlu ile çekim aralarında bir araya gelen ekip, oyuncuların rollerine ve oyunculuklarına dair sorular sordular, sohbet etme imkanı yakaladılar. Ardından fotoğraflar, kısa videolar çekerek sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla paylaşan grup, Payitaht Abdülhamid setinde, çok güzel ağırlandıkları, sevdikleri oyuncularla buluştukları ve unutulmaz bir güne imza attıkları için tüm ekibe teşekkür ederek platodan ayrıldılar.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.