“Pavyon” 12 Temmuz Cuma gününden itibaren BluTV’de ekranlara gelecek!

BluTV, Temmuz ayına hızlı bir başlangıç yapıyor. Mini kurmaca belgesel türündeki ‘Pavyon’ adlı yeni dizi, ekran başındakileri Ankara’ya götürüyor. İzleyicilerin, şehrin ışıltılı gece hayatına, bizzat içinde yer alanlar eşliğinde tanık olacakları bu merak uyandıran yapım, ilk bölümüyle 12 Temmuz Cuma günü başlıyor.

“Yeşilçam filmlerinde erkeklerin kadınları kurtararak kahramana dönüştükleri pavyonlar aslında nasıl yerler?” BluTV’nin yepyeni içeriği ‘Pavyon’, bu soruya gece hayatının gerçek kahramanları eşliğinde cevap bulacak. 5 bölümden oluşan mini kurmaca belgesel dizi, 12 Temmuz Cuma gününden itibaren BluTV’de ekranlara gelecek.

Senaryosunu ve yönetmenliğini Sami Öztürk’ün üstlendiği, yapımcı koltuğundaysa Enver Arcak’ın oturduğu ‘Pavyon’da, ekran başındakiler özellikle Ankara’yla özdeşleşen bu “oldukça yerli” eğlence hayatının perde arkasına tanık olacaklar.

Tanıtım videosuyla merak uyandıran dizi, Yeşilçam’dan günümüze popüler kültürün bir parçasına dönüşen “pavyon kültürü”nü yalın ve objektif bir dille ele alarak izleyicilere sıra dışı gözüken gerçek bir dünyanın perdelerini aralayacak.

YouTube video

BluTV, Adana’nın ardından bu sefer Ankara’nın gecelerini “Pavyon” ile ekrana getiriyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.