“Patron” oyunu Duru Sahne’de

Tiyatroseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın rol aldığı “Patron” oyunu 24 Ekim Çarşamba günü Duru Sahne’de (Kadıköy) sahnelenecek. Çocukluk arkadaşı iki kafadarın birlikte çıktıkları yolculuğun macerasını anlatan ‘Patron’ ile gülmeye hazır olun!

Tiyatro Şenay’ın, iki ünlü oyuncusu Cemal Hünal ve Onur Şenay’ı tiyatro sahnesinde buluşturan “Patron”, tüm dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Gayrettepe KATS Sahne’de yoğun ilgi gören Patron, şimdi de kahkahasını Duru Sahne’ye taşıyor.

Bir yol macerası olan oyunda; çocukluk arkadaşı iki kafadar Sadık (Cemal Hünal) ve Okan (Onur Şenay), Patron adını verdikleri bir mafya lideri için çalışmaktadırlar. Patron’un ölüm talimatı verdiği birini öldürürler, fakat yanlış kişiyi öldürdüklerini fark ederler. Patron’un gazabından çok korkan iki kafadar, Patron’a gidip durumu kendi ağızlarından anlatmak isterler.

Tiyatro Şenay’ın tek perdelik oyunu “Patron”, 24 Ekim Çarşamba günü 20:30’da Duru Sahne’de!

blank
Patron

Duru Sahne Adres: Caferağa Mh. Dr.Esat Işık Cd. No:68 Moda Kadıköy İSTANBUL

Duru Sahne Gişe Tel: (0216) 338 56 36 – (0549) 553 19 79

PATRON EKİM AYI ETKİNLİK TAKVİMİ:

24 Ekim Çarşamba / Patron – Duru Sahne 20:30

25 Ekim Perşembe / Patron – Keşan Belediyesi Tiyatro Salonu/Keşan 20:30

31 Ekim Çarşamba / Patron – Gayrettepe KATS Sahne 20:30

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.