Pascal Nouma: Türkiye’yi kimse yıkamaz. En büyük Türkiye

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi sonrası Türkiye genelinde başlatılan ‘Demokrasi Nöbeti’ aralıksız devam ediyor. Günlerdir bir çok ismin geldiği Kısıklı yine ünlülerin akınına uğradı.

Demokrasi Nöbeti’nde 14. güne gelindi. Sanat ve spor camiasının her gün geldiği Kısıklı’da bu kez Yılmaz Erdoğan nöbeti devraldı. “Seçtiğine sahip çıkan ve bu uğurda canını vermekten çekinmeyen büyük bir halkın sıradan bir ferdi olarak hepinizi saygıyla selamlıyorum. Cesaretin tam olarak anlamına kavuştuğu günler, çok tarihi günlerdir. Bu sanıyorum yeni demokratik Türkiye’nin kuruluş bayramı. Bu uğurda canını verenlerin şahadetleri huzurunda saygıyla eğiliyorum. Öğrettiğiniz cesur davranış biçimi için ve kahramanlıklarınız için önünüzde eğilmekten gurur duyuyorum” açıklamalarını yaptı.

En büyük Türkiye

Nöbete gelen sporculardan eski futbolcu Tolunay Kafkas da sahneye çıkarak konuşma yaptı. Kafkas, “Bu müthiş topluluğun önünde, bu milletin önünde konuşmak çok zor. Bu birlikteliği gördükten sonra bizi kimsenin yıkamayacağını bir kez daha gördüm. Her haliyle devletimizin, milletimizin, hükümetimizin yanındayız.” dedi. Sahneye en son çıkan Pascal Nouma “Türkiye’yi kimse yıkamaz. En büyük Türkiye” sloganlarını attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.