Paris ve Milano’yu kıskandıran defile!

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü 2018-2019 Eğitim Öğrenim Yılı Diploma Proje çalışmaları için düzenlenen defile’de dünyanın en ünlü moda merkezleri Paris ve Milano’yu kıskandıracak görüntüler sahnelendi.

Önceki akşam Taksim Grand Pera’da gerçekleşen defile’de 43 Marmara Üniversitesi Güzel sanatlar bölümü moda tasarımı öğrencinin hazırladıkları koleksiyonlar konuklar tarafından büyük beğeni topladı.

Yerli ve yabancı 30 mankenin yer aldığı defile’de 43 tasarımcının 124 parça koleksiyonu adeta dünyanın en ünlü moda haftasını Paris ve Milano’yu kıskandıracak görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Birbirinde farklı muhteşem parçalardan oluşan koleksiyonlar, defile sonunda konuklar tarafından dakiklarca ayakta alkışlandı.

Serkan Duman’ın koreografın yaptığı defile’yi genç tasarımcıları dünyaca ünlü markaların temsilcileri’de takip etmesi dikkatlerden kaçmadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.