Paris Jackson babası Michael Jackson’ı vücudunda taşıyor

Michael Jackson öldüğünde sadece 11 yaşında olan Paris Jackson, zor günleri geride bıraktı. Bir dönem ağabeyi Prince Michael ve kardeşi Blanket’in aksine intihar girişimi ve yaşadığı zor günlerle dünya basınına gündem olan Paris, son zamanlarda ise dövmeleriyle konuşuluyor.

Paris Jackson son olarak, babasının anısına 1989 Dangerous albümünün kapağından dövme yaptırdı.

Kendisi de şarkıcı olan Paris Jackson daha önce en sevdiği müzik grubu olan Mötley Crüe’ya ithaf etmek için dudağına “Mötley” yazdırmıştı.

Bundan daha çok konuşulan ise babasının el yazısıyla bileğine yaptırdığı Queen of My Heart (Kalbimin Kraliçesi) dövmesi olmuştu. Bu dövmenin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan genç kız; babası Michael Jackson için, “Başkaları için o Pop’un Kralı, benim ise Kalbimin Kralı” notunu düşmüştü.

Paris Jackson

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.