Paris Hilton, Türkiye’de podyuma çıkacak

10 Haziran’da Antalya’da gerçekleştirilecek büyük şovun ilk sürpriz ismi, Paris Hilton oldu.

7-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü isimleri Antalya’da ağırlayacak.

The Land of Legends Theme Park’ta 10 Haziran’da düzenlenecek defilede podyumda yürüyecek ilk isim Paris Hilton oldu. Hilton otellerinin varisi olan sosyetik güzel Paris Hilton, defilede dört kıyafet sergileyecek. 37 yaşındaki Hilton, özel hazırlanacak podyumda yaklaşık 50 mankenle birlikte yürüyecek.

Türkiye’yi çok sevdiğini her fırsatta belirten Paris Hilton, podyuma çıkardığı dünyaca ünlü isimler nedeniyle Dosso Dossi Fashion Show’u da yakından takip ettiğini söyledi. Kendisine yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini ifade eden Paris Hilton, “Antalya’da olacağım için çok mutluyum. Hem iş hem tatil fırsatı bulacağım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.