Paramparça’da heyecan artıyor

Hazal’ın dövüldüğünü sanan Cihan çılgına döndü ve gidip, adamı fena halde dövdü. Maide, Cihan’a karşı kendisiyle iş birliği yapması için Candan’ı üstü kapalı tehdit etti. Harun, Cihan’ı arayıp elinde bir koz olmanın verdiği üstünlük duygusunu yaşadı. Dilara, bebeğinin cinsiyetini öğrendi. Ayşe’nin, Harun ve Maide ile arasında güçlü bağlar olduğu ortaya çıktı. Cihan’ın dövdüğü müzik aletleri satıcısı adam şikayetçi oldu. Hazal’la ilgili gerçeği öğrenen Cihan şoke oldu. ‘Paramparça’nın 56. bölümündeki bu anlar #aşkdinlemez hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

HEYECAN ARTIYOR

Cihan gördükleri karşısında nasıl bir tepki verecek? Yalanı ortaya çıkan Hazal ne yapacak? Harun, elindeki silah kozunu Cihan’a karşı kullanacak mı? Dilara, bebeğine hangi ismi koyacak? Maide, ne planlıyor? Ayşe’yi neler bekliyor? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 14 Mart Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

paramparca1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.