‘Paramparça’ zirveyi bırakmıyor

Ekranların en çok izlenilen dizisi ‘Paramparça’, dün ekrana gelen 47. bölümüyle AB kategorisinde 6.67 rating, 17.07 izlenme payı ve ABC1 kategorisinde 8.83 rating, 19.83 izlenme payı ile birinciliğini yine korudu.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın sabırsızlıkla beklenen 47. bölümü soluksuz izlendi.

GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Cihan, ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almakta kararlıydı. Çekmeceden silahını çıkartan Cihan’ı durduran kişi Yıldırım oldu. Bu esnada silahın patlamasıyla yürekler ağıza geldi. Her ikisinin de yara almadan kurtulduğu bu sahne, izleyenleri ekrana kilitledi.

Dilara’nın yalıyı terk etmesi, Yıldırım’ın Candan ile olan ilişkisi, Hazal’ın bir gece kulübünde yine başını belayı sokması dizinin temposunu bir an olsun düşürmeyen sahnelerdi. Son sahnede ise Dilara’nın Cihan’dan sakladığı hamileliği ortaya çıktı. Cihan, Dilara’nın ultrason sonuçlarını görmesiyle büyük bir şok yaşarken, bu sahne sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.