‘Paramparça’ gününde yine zirvede

‘Paramparça’, Pazartesi akşamı yayınlanan 48. bölümüyle, TNS ölçümlerine göre, 20+ABC1 kategorisinde yüzde 8.9 rating ve yüzde 19.96 izlenme payı ile günün birincisi oldu.

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’, Pazartesi ekranın zirvesinde yer aldı.
KADINA ŞİDDETE HAYIR !

Gülseren’in sokakta tanımadığı bir adamın, karısını bıçaklarken araya girerek kadının hayatını kurtardığı sahneler kadına şiddetine, kadın cinayetlerine parmak bastı. ‘Paramparça’nın toplum sorunlarını ele aldığı bu sahneler izleyicilerden tam not aldı.

TÜM DENGELER DEĞİŞTİ
Cihan’ın, hamileliğini herkesten saklayan Dilara’nın ultrason resimlerini tesadüfen bulup, soluğu onun yanında alması, o andan itibaren artık ilişkilerdeki tüm dengeleri değiştirdi. Dilara’nın hamileliğiyle ilgili alacağı karar ve Cihan’ın ona her konuda tam destek vermesi #zorkarar hashtagiyle sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Dilara’nın görüşmek istemediği Harun’un yalıya gelmesi ve Dilara’nın yanı sıra Cihan’la da karşılaşması ‘Paramparça’da heyecanı doruğa çıkarttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.