‘Paramparça’ dizisi albüm oldu

İki sezondur lider olan ‘Paramparça’ dizisinin şarkıları ‘Paramparça/Bir Uçurum Özlemi Belki Aşk’ adlı albümde toplandı.
Endemol Shine Türkiye ve Kalan Müzik işbirliğiyle hazırlanan albümde ‘Paramparça’ dizisinin, birinci sezonunda yer alan orijinal dizi müzikleri yer alıyor.
Çok sayıda değerli söz yazarı, besteci ve müzisyenin imzasını taşıyan albümdeki şarkıları ise, Ayşe Önder, Ümit Önder, Murat Başaran (Mayki) ve ünlü sanatçı İntizar seslendiriyor.

ERKAN PETEKKAYA SÜRPRİZİ

İntizar’ın yorumuyla milyonlarca kişi tarafından dinlenen ‘Su Gibi Gözlerin’ adlı şarkının içinde dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da bir şiir seslendiriyor. Şiirin söz yazarı ise, aynı zamanda dizinin birinci sezonunun yönetmeni de olan Cevdet Mercan.

33 ŞARKI YER ALIYOR

‘Paramparça/Bir Uçurum Özlemi Belki Aşk’ albümünde; ‘Paramparça- Su Gibi Gözlerin’, ‘Çocuk’, ‘Aşk Böceği’, ‘Paramparça Gerilim’, Kırarcasına’, ‘Buruk’, ‘Dilara’nın Öfkesi’, Sonbaharın Rengisin’, ‘Çaresiz Aşk’, ‘Kırıldı Buzlar’, ‘Cihan Gerilim Versiyon’, ‘Beyaz’, ‘Hoşçakal Arkadaş’, ‘Kafam Karışık’, ‘Eski Günler’, ‘Çaresiz’, ‘Paramparça Mahpusluk’, ‘Sırça Köşk’, ‘Kıskançlık Krizi’, ‘Sokaktaki Yaşam’, ‘Paramparça Olan Ruh’, ‘Gülseren’, ‘Neymiş’, ‘Ağlama Yeter’, ‘Düşler’, ‘Sıfır Noktası’, ‘Siyah Bahar’, ‘Karamsar Olma’, ‘Gözyaşı’, ‘Kafam Karışık Remix’, ‘Zincir Vurulmuş Üstüme’, ‘Sinsi’ ve ‘Paramparça Jenerik’ adlı dizide yer alan 33 orijinal şarkı yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.