Pamela Spence, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu

Sevilen arabesk şarkıları kendi tarzıyla yorumladığı “Yara” isimli albümüyle Pamela Spence, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Kahkaha dolu programda Pamela, samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl Ümit Besen ile birlikte seslendirdiği “Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi” şarkısının yakaladığı başarıdan sonra “Kal Benim İçin”, “Zalim”, “Taht Kurmuşsun Kalbime”, “Sen Olmayınca”, “ Konuşsana Bir Tanem Neden Susuyorsun”, gibi şarkıları yorumlayan Pamela’nın albümü dinleyiciden büyük beğeni topladı.

blank

AŞK KADINIYIM! EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM!

Program boyunca bir çok dinleyiciden evlenme teklifi alan Pamela Spence; “Aşk kadınıyım. Evlilik düşünmüyorum.” yanıtını verdi. Yasemin Şefik’in “Yıllar önce bir evlilik yapmışsın.” yorumu üzerine; “Evet. 19 yaşındaydım. Burak Sergen ile evlendim. O evlenmemizi çok istiyordu. Kısa süren bir evlilikti” dedi.

Sevilen oyuncu Burak Sergen, Çukur dizisinde Beyefendi lakabıyla bilinen Baykal Bey karakterini canlandırıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.