Pal Station “DANCE HITS 2018”

Dans müziğinin etkin ve yenilikçi radyolarından Pal Station ile Dans Müziğinin Öncü Kuruluşu Yeni Dünya Müzik işbirliği ile yayınlanan “DANCE HITS 2018” albümü , en güncel dans müzik hitleri ve hit adaylarını birlikte sunuyor.

“PAL STATION DANS HITS 2018”, Yabancı Müzik Radyoları Resmi Yayın Listeleri ve Shazam Listelerinde zirvede olan ve pek çoğu Türkiye’de İlk Defa Yayınlanan Dans Müzik Hitlerini tek bir albümde dinleyebilme olanağı veriyor.

KATE LINN – Your Love * BIZZEY – Traag * INNA – Me Gusta * BETTA LEMME – Bambola * IRINA RIMES – My Favourite Man * DEEPFOREVER & IARINA – Count On You * BRIANNA – Lost In Istanbul * ARASH Feat. HELENA – Dooset Daram (İlkay Sencan Remix) * NO METHOD – Wasted Love * J BALVIN & WILLY WILLIAM – Mi Gente ve daha bir çok güncel hit bu albümde yer alıyor.

Dans Müziğinin önemli isimleri PITBULL, MOHOMBI, NICOLA FASANO, EVA SIMONS, BABY BROWN, MAITRE GIMS, MR. VEGAS’ın yeni parçaları; bu yazın Latin Dans Hitlerine aday “CRAZY DESIGN – Tembeleke”; Türkiye’nin başarılı genç DJ Prodüktörleri FARUK SABANCI ve İLKAY ŞENCAN ‘ın müzik listelerinde yer alan parçaları ve daha pek çok yeni dans parçasının hepsini YENİ DÜNYA MÜZİK tarafından yayınlanan “25 Parçalık ve 80 Dakikalık Kesintisiz Müzik Albümü PAL STATION DANS HITS 2018’de bulacaksınız !”

Yaz boyunca bahçenizde, terasınızda ve istediğiniz her yerde eğlenceli ve bol danslı partiler verebilmek için “PAL STATION – DANCE HITS 2018” albümü yeterli olacaktır!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.