Özlenen Harbiye Açıkhava konserleri geri dönüyor

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir düzenlenemeyen Harbiye Açıkhava konserleri başlıyor. Yeni sezonun ilk konserinin 3 Temmuz’da Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası’nın ‘Büyük Bir Gece Müziği’ olacak.

İstanbul’un ve Türkiye’nin en önemli konser mekânlarından Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser sezonu Temmuz ayında açılıyor.

3 Temmuz’da Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası’nın ‘Büyük Bir Gece Müziği’ konseriyle başlayacak olan sezon, indie folk müzik grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz’un 5 Temmuz’da vereceği ‘İstanbul Kavuştayı’ konseriyle sürecek. Yüzyüzeyken Konuşuruz, dağılma söylentilerinin ardından ilk kez sahnede bir araya gelecek.

‘YILDIZLAR GEÇİDİ’ OLACAK

Yaz boyunca Haluk Levent, Star Wars Cinema Symphony, Joshua Bell, Hayko Cepkin, Manga, Yurdaer Okur gibi isimlerin sahne alacağı tiyatroda, her yıl olduğu gibi ‘Yıldızlar Geçidi’ konser serisi de düzenlenecek.

Seride ilk olarak Yıldız Tilbe, 9 Temmuz’da sahne alacak. Tilbe ayrıca 2 Ağustos ve 13 Eylül’de de Harbiye Açıkhava’da yine dinleyicisiyle buluşacak.

Yaz boyunca sürecek ‘Yıldızlar Geçidi’ konser serisi kapsamında Tan Taşçı, Teoman, Koray Avcı ve 35. sanat yılını kutlayacak olan Fatih Ürek, Harbiye sahnesinde olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.