Özlem Melek Şirinel yazıyor

gazetemag.com-ozlem melekBugün Sevgili Dostum Bülent Kocabıyık tan güzel bir teklif aldım ,” Sen GazeteMAG te yazsana ekonomi üzerine …Sana buradan teklif ediyorum ..” dedi . Bir dakika bile düşünmedim çünkü uzun zamandır İstanbul borsamızla ilgileniyor , Türkiye ve Dünya ekonomisini de yakınen takip ediyorum. Şimdi bunları sizlerle paylaşmak ve sizleri de aydınlatmak bana keyif verecektir.

Kendimle ilgili çok kısa bilgi vermek isterim , Marmara Üniv.İşletme öğrenimimi tamamladıktan sonra Londra da , St. George Of School Business Administration bölümünü okudum . Tv sektöründe bir çok kanal ile çalıştım, sağlık programları hazırladım, bazılarını sundum bazılarının yapımcılığını yaptım. Bir çok firmanın PR çalışmalarında , açılış , tanıtım,yurt içi ve yurt dışı reklam planlama ve hertürlü organizasyonlarında aktif rol aldım .Şuan zaman zaman çeşitli TV kanallarında bağımsız çalışmalarım devam etmektedir.

Şimdi ise tecrübelerim ile birlikte ekonomiye dair ne varsa sizlerle GazeteMAG te keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz. Lütfen Kemerlerinizi bağlayın ve arkanıza yaslanın….

Sevgilerimle

Özlem Melek Şirinel
Twitter: 1AngelForever1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.