Özgür Alter yepyeni klibi “Kıvrak”

Son günlerde müzik camiasında kendine has yorumu ve güçlü sesiyle dikkatleri üzerine çeken ayrıca İstanbuldaki sahne performansları ile göz dolduran Özgür Alter yepyeni klibi “Kıvrak” ile dinleyenlerin beğenisini kazandı.

2011 yılında ilk albümünü yapan güçlü yorumcu Özgür Alter, 5 yıl aradan sonra sözü müziği kendisine ait olan 13 eserden oluşan “Repertuar” isimli albümle yeniden sevenleriyle buluştu.

Yapımcılığını ünlü sanatçı Sinan Yılmaz’ın üstlendiği, BIG SOUND etiketiyle çıkan ve marka müziğin dağıttığı “Repertuar” albümünün ilk klibi “Hayaller” adlı şarkıya çekilmişti.

Şimdi ise yaza damgasını vuracak olan kıpır kıpır bir şarkı olan “Kıvrak” izleyicisiyle buluştu.

ozgur alter

Sözü ve müziği yine Özgür Alter’e ait olan, Müzik Yönetmenliğini Necip Gülsün’ün, Aranjörlüğünü Sercan Hoşgör’ün üstlendiği “Kıvrak”şarkısının klibini başarılı yönetmen Ümit Erdönmez çekti.

Çekimleri 2 gün, montajı 3 gün süren “Kıvrak” şarkısının klibinde iş adamı Hakan Özuçaklar’ın da desteğiyle birden fazla mekan kullanıldı…
Özgür Alter severlerin merakla beklediği “Kıvrak” şarkısının klibi bugün itibariyle Kral Tv de, tüm müzik kanallarında ve tüm dijital platformlarda.

Ayrıca Arabesk müziğine yeni bir soluk getiren Özgür Alter; her Çarşamba gecesi, istanbulun en iyi ve en gözde canlı müzik mekanlarından biri olan Etiler Vitrin Club’de “SADECE ARABESK” konseptiyle dinleyicilerine eşsiz bir müzik ziyafeti sunuyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.