Özgün Renkler Daha Renkli Sesler Daha Ahenkli Dünya Çok Daha Güzel Oldu Bir Anda

Baba olduktan sonra hayatının düzene girdiğini belirten sanatçı Özgün Uğurlu, baba olduğu an hissettiklerini, oğlu Ediz’le yapmaktan en keyif aldığı aktiviteleri ve Babalar Günü’ne dair mesajlarını MAG Haziran sayısı için anlattı.

“Ediz’i gördüğüm, öptüğüm kokladığım her gün, bana en güzel Babalar Günü hediyesi”

Çok büyük bir heyecan”

Başarılı şarkıcı ve söz yazarı Özgün babalık duygusunu ve baba olduktan sonra hayatında değişen detayları MAG okurları ile paylaştı.

“Çok büyük bir heyecan. Tarifsiz. Sanırım serotonin patlaması yaşadım. Renkler daha renkli, sesler daha ahenkli, dünya çok daha güzel oldu bir anda. Aşk işte. Bir de Nida hayatıma girdiğinde öyle olmuştum.” diyen Özgün sözlerine şöyle devam etti: “Baba olduktan sonra Her şey değişti. Genel yaşam düzenimi soruyorsanız eğer, en büyük değişim uyku düzenim oldu. Eskiden yattığım saatte kalkar oldum. Çok daha sistemli bir yaşam düzeni kurmaya itti beni babalık. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Ben mevcut düzenime yeni bir can eklenecek diye düşünüyordum. O can etrafında yeni bir düzen, yeni bir dünya kuruldu.”

“Ediz’i gördüğüm, öptüğüm kokladığım her gün, bana en güzel Babalar Günü hediyesi. Evlatlarımız mutlu olsun, sağlıklı olsun. Hayatta daha güzel hediye, daha büyük mutluluk olabilir mi…” açıklamasında bulunan Özgün, Babalar Günü mesajı ise şöyle: “Babalarla evlatları arasında annelere kıyasla biraz daha mesafeli bir ilişki gözlemliyorum genelde. Kıymetlerini bilsinler. Sarılsınlar, öpsünler ve sevdiklerini birbirlerine çekinmeden söylesinler. Birlikte geçirdikleri zamanın kıymetini bilsinler…”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.