Özgün, Evli ve Öfkeli’ye konuk oluyor

Atv’de pazar akşamları ekrana gelen Evli ve Öfkeli dizisine ünlü pop sanatçısı Özgün konuk oluyor.

Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan’ın yer aldığı Evli ve Öfkeli’nin üçüncü bölümüne ünlü sanatçı Özgün Uğurlu konuk oyuncu olarak katılıyor.

Pazar günü yayınlanacak bölüme konuk olan ünlü sanatçı dizi oyuncularıyla setten bir fotoğraf karesi paylaşarak, “Birbirinden değerli ve güler yüzlü oyuncuların setine konuk oldum, seyircisi bol olsun,” sözleriyle iyi dileklerini dile getirdi. Ayrıca Serkan Altunorak dizideki adıyla Tarık Sönmez’le dizi senaryosunda çok eski arkadaşı canlandırdık gerçek hayatta da yakın arkadaşız , aynı sette bulunmanın çok keyifli olduğunu sözlerine ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.